• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • چک لیست ارسال مقاله
    • دستورالعمل ارسال مقاله
    • فایل‌های راهنما
    • ارسال مقاله
  • داوران
    • فهرست داوران
    • راهنمای داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = امنیت غذایی
تعداد مقالات: 2
ارزیابی عملکرد و برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی ژنوتیپ‌های لوبیای چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 14، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 19-33

10.22067/ijpr.v14i1.2206-1026

حبیب الله رحیمی؛ حمید رضا عشقی زاده؛ جمشید رزمجو؛ مرتضی زاهدی؛ عادل غدیری؛ مرضیه اسدی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.07 M

اثر فشردگی مدیریت تغذیه و سموم شیمیایی کشاورزی بر رشد و عملکرد دانه ارقام لوبیاقرمز (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط مزرعه

دوره 14، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 75-91

10.22067/ijpr.v14i1.2208-1044

هادی خاوری؛ علی خورگامی؛ رضا میر دریکوند؛ کاظم طالشی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 745.69 K

پژوهش‌های حبوبات ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • انتشار شماره جدید نشریه 1403-08-14
  • کسب نمایه معتبر پایگاه DOAJ توسط نشریه پژوهش‌های حبوبات ایران 1403-08-14
  • انتشار شماره جدید 1403-03-05

Creative Commons License
نشریه «پژوهش‌های حبوبات ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب