• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
  • راهنمای نویسندگان
    • چک لیست ارسال مقاله
    • دستورالعمل ارسال مقاله
    • فایل‌های راهنما
    • ارسال مقاله
  • داوران
    • فهرست داوران
    • راهنمای داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = ارتو هیدروکسی بنزوئیک اسید
تعداد مقالات: 2
واکنش‌های فیزیولوژیکی گیاه عدس (Lens culinaris Medik) به تنش شوری و محلول پاشی با سالیسیلیک‌اسید

دوره 5، شماره 2، دی 1393، صفحه 83-98

10.22067/ijpr.v1393i2.47033

راضیه کایدنظامی؛ حمیدرضا بلوچی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 321.21 K

اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزای عملکرد و برخی از صفات فیزیولوژیک ارقام عدس تحت تنش شوری ( (Lens culinaris Medik

دوره 3، شماره 2، دی 1391

10.22067/ijpr.v1391i2.24708

راضیه کایدنظامی؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 349.06 K

پژوهش‌های حبوبات ایران
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1403)
دوره 14 (1402)
دوره 13 (1401)
دوره 12 (1400)
دوره 11 (1399)
دوره 10 (1398)
دوره 9 (1397)
دوره 8 (1396)
دوره 7 (1395)
دوره 6 (1394)
دوره 5 (1393)
دوره 4 (1392)
دوره 3 (1391)
دوره 2 (1390)
دوره 1 (1389)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • انتشار شماره جدید نشریه 1403-08-14
  • کسب نمایه معتبر پایگاه DOAJ توسط نشریه پژوهش‌های حبوبات ایران 1403-08-14
  • انتشار شماره جدید 1403-03-05

Creative Commons License
نشریه «پژوهش‌های حبوبات ایران» به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب